Over ons

Wij zien het als een uitdaging om jongeren, die een steuntje in de rug nodig hebben omdat ze het eenvoudigweg (nog) niet alleen kunnen, te begeleiden naar een plek in onze maatschappij waar ze uiteindelijk (zo veel mogelijk) zelfstandig kunnen gaan functioneren.

Even voorstellen

Het team

 

Tanja Bourguignon-Voet (1966): Coördinator Administratie & Financiën Stichting TanMar
Zelf moeder van 2 kinderen. Door mijn werk en stages bij intensieve jongerenprojecten heb ik gezien en ondervonden wat goede professionele begeleiding allemaal inhoudt en wat de mogelijkheden zijn, wanneer een jongere zulke begeleiding krijgt. Ik ben mij verder gaan bekwamen en scholen om jongeren naar een toekomst te kunnen begeleiden en ben begonnen als ‘TanMar Pedagogische Dienstverlening’ in 2013. Inmiddels zijn we flink gegroeid, een Stichting geworden en heeft mijn werkgebied zich meer verplaatst naar de bedrijfsvoering c.q. administratie van de Stichting. Inmiddels hebben we een groter en sterk team om ons heen verzameld, die dagelijks zorg draagt voor de begeleiding van onze jongeren in de Leefgroep en de ambulante bewoners van Stichting TanMar.

Pedro Bourguignon (1969): Algemeen coördinator Stichting TanMar/begeleider /gediplomeerd autisme coach
Vader van drie kinderen. Na vele jaren ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven ben ik sinds 2013 met veel plezier werkzaam als coördinator voor Stichting TanMar.  In deze functie ben ik het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun omgeving, ons zorgteam, ouders/verzorgers en instanties. 

Yvonne van den Boogaard (1980): Zorgcoördinator
Als hulpverlener heb ik mij kunnen ontwikkelen binnen de zorgsector. Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen verschillende doelgroepen als groepswerker en als ambulant begeleider. Verschillende opleidingen, cursussen en verdieping in casuïstiek hebben mijn kennis en ervaring vergroot.Vanuit mijn rol als zorgcoördinator ben ik inhoudelijk betrokken bij de zorg en zet ik samen met de cliënt en de begeleiders de lijnen uit in zorgplannen. Ik vind het belangrijk een samenwerking te vinden om de cliënt in zijn/ haar kracht te zetten zodat deze zich verder kan ontwikkelen.

Linda Schouten (1969): Begeleider Leefgroep en Ambulant
Ik ben moeder van 3 kinderen en oma van 3 kleinkinderen. Sinds lange tijd werkzaam in de zorg. Mijn ervaring heb ik opgedaan als persoonlijk woonbegeleider binnen de gehandicaptenzorg en als ambulant begeleider waar ik jeugdigen begeleiding geef. Daarnaast geef ik ondersteuning en begeleiding aan volwassenen in hun thuissituatie met Autisme en niet aangeboren hersenletsel. Inmiddels werk ik met veel plezier op de leefgroep TanMar.  Het geeft mij voldoening om met humor en aandacht deze jonge mensen naar zelfstandigheid te begeleiden.

Martin Baks (1984): Begeleider Ambulant en Leefgroep
vader van 1 zoon. Inmiddels ben ik al 17 werkzaam in de zorg. Hier begeleidde ik mensen met een zeer uiteenlopende hulpvraag. Dit deed ik zowel ambulant als in woonlocaties. Hiervoor volgde ik de opleiding tot sociaal pedagogisch werker (SPH) en deed de opleiding psychologie en coaching. Met enthousiasme en een positieve insteek doe ik mijn werk!

Saskia Peters (1967): Begeleidster Leefgroep en Ambulant
Moeder van 1 dochter, uitwonend. Opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen Niveau 4. Veel ervaring opgedaan door te werken met verschillende doelgroepen (waaronder autisme en adhd) binnen de Gehandicaptenzorg LVB en GGZ. Werk met veel plezier met deze doelgroep. En mijn doel bij Stichting Tanmar is om de zelfredzaamheid/ zelfstandigheid  van de jongeren te vergroten. Humor en vertrouwen staan bij mijn bovenaan.

Raymon Boer (1981): Ambulant Begeleider
Met ruim 15 jaar ervaring als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener binnen verschillende werkgebieden ben ik in maart 2019 van start gedaan als Ambulant Begeleider binnen stichting TanMar. Mijn ervaring heb ik opgedaan als groepswerker binnen de justitie, als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en als senior jeugdzorgwerker binnen de jeugdhulpverlening.  Het geeft mij veel energie om een bewoner zelf onderdeel te maken van de oplossing en waar mogelijk te leren om voor zichzelf te zorgen.

Annelies Frenk (1978): Ambulant psychosociaal ambulant begeleider.
Hoi Mijn Naam is Annelies Frenk. Ambulant psychosociaal ambulant hulpverlener.
Sinds 2018 heb ik de brutale stap gemaakt om als zelfstandige verder te gaan.
In deze jaren heb ik veel mogen groeien in mijn werk als hulpverlener en heb ik meerdere opleidingen gedaan. Ook heb ik vele mooie samenwerking mogen ervaren waaronder een fijne samenwerking met stichting TanMar.
Mijn expertises liggen vooral op het gebied van ASS, hechting/trauma binnen systemen. (Videofeedbacktraining). Mijn kwaliteit ligt in het creatief denken in oplossingen. 
Samen met jouw talent op zoek gaan naar jouw antwoord op jouw hulpvraag. Zoals Pipi Langkous zei “ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. 

Michelle Draak (1970): Begeleiderster leefgroep/ ambulant begeleidster.
Wie ben ik? 
Ik kan mijzelf omschrijven als een gedreven en energiek persoon die elke uitdaging positief en met enthousiasme aangaat.
Mijn ervaringen heb ik opgedaan bij diverse zorginstellingen. Ik werkte hierbij met mensen die diverse zorgbehoeftes hadden, waaronder jongvolwassenen met LVB, bijkomende psychische problematieken en autisme spectrum.Ik heb mij door de jaren heen op verschillende vlakken doorontwikkeld.
Ik ben in staat veel te bereiken bij het leggen van verbindingen. Tijdens het werken individueel en in teamverband ben ik gewend om initiatieven te nemen en een aanspreekpunt te zijn.
Dit alles met een vleugje humor. Belangrijk voor mij is om de wensen van anderen centraal te stellen en mijn begeleidingsstijl af te stemmen op die specifieke behoeften.
Voor mij is het altijd zoeken naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

MEER INFORMATIE / AANMELDEN? BEL 06 407 67 427 OF KLIK OP DE BUTTON HIERNAAST