Over ons

Wij zien het als een uitdaging om jongeren, die een steuntje in de rug nodig hebben omdat ze het eenvoudigweg (nog) niet alleen kunnen, te begeleiden naar een plek in onze maatschappij waar ze uiteindelijk (zo veel mogelijk) zelfstandig kunnen gaan functioneren.

Het team

Tanja Bourguignon-Voet (1966): Coördinator Administratie & Financiën Stichting TanMar
Zelf moeder van 2 kinderen. Door mijn werk en stages bij intensieve jongerenprojecten heb ik gezien en ondervonden wat goede professionele begeleiding allemaal inhoudt en wat de mogelijkheden zijn, wanneer een jongere zulke begeleiding krijgt. Ik ben mij verder gaan bekwamen en scholen om jongeren naar een toekomst te kunnen begeleiden en ben begonnen als ‘TanMar Pedagogische Dienstverlening’ in 2013. Inmiddels zijn we flink gegroeid, een Stichting geworden en heeft mijn werkgebied zich meer verplaatst naar de bedrijfsvoering c.q. administratie van de Stichting. Inmiddels hebben we een groter en sterk team om ons heen verzameld, die dagelijks zorg draagt voor de begeleiding van onze jongeren in de Leefgroep en de ambulante bewoners van Stichting TanMar.

Pedro Bourguignon (1969): Algemeen coördinator Stichting TanMar/begeleider /gediplomeerd autisme coach
Vader van drie kinderen. Na vele jaren ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven ben ik sinds 2013 met veel plezier werkzaam als coördinator voor Stichting TanMar.  In deze functie ben ik het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun omgeving, ons zorgteam, ouders/verzorgers en instanties.

Carla Neus (1976): Begeleidster
Moeder van 2 kinderen. Na het behalen van mijn SPH diploma heb ik jaren in de (jeugd)hulpverlening gewerkt, zowel in het vrijwillig als in gedwongen kader. Begin 2018 ben ik terecht gekomen bij Stichting TanMar in de functie als begeleidster. Ik ga in de weekenden aan de slag met de jongeren, met als doel de jongeren te ondersteunen en het bevorderen van hun leef- en dagbestedingsklimaat.

Gert Verdouw (1974): Zorgcoördinator/adviseur
Als sociaal pedagogisch hulpverlener denk ik een aantal uren per week mee over zorgplannen en specifieke begeleiding voor de bewoners van de stichting TanMar. Hierbij zet ik mijn ruime ervaring, expertise en kennis vanuit opleidingen in. Mijn ervaring heb ik opgedaan in mijn werk met jongeren, seniorwoonbegeleider in GGZ en als intensief ambulant hulpverlener bij een grote zorgaanbieder. Het is voor mij belangrijk om met humor en vanuit gelijkwaardigheid iets voor mijn medemens te kunnen betekenen.

Corina van der Meer (1970): Begeleidster
Moeder van twee kinderen. Na diverse functies waarbij het begeleiden van jongeren centraal stond ben ik sinds 2013 werkzaam bij TanMar in de functie van jongerenbegeleidster. Ik ben een aantal dagen per week actief aan de slag met de Leefgroep TanMar.

Saskia Peters (1967): Begeleidster Leefgroep en Ambulant
Moeder van 1 dochter, uitwonend. Opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen Niveau 4. Veel ervaring opgedaan door te werken met verschillende doelgroepen (waaronder autisme en adhd) binnen de Gehandicaptenzorg LVB en GGZ. Werk met veel plezier met deze doelgroep. En mijn doel bij Stichting Tanmar is om de zelfredzaamheid/ zelfstandigheid  van de jongeren te vergroten. Humor en vertrouwen staan bij mijn bovenaan.

Raymon Boer (1981): Ambulant Begeleider
Met ruim 15 jaar ervaring als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener binnen verschillende werkgebieden ben ik in maart 2019 van start gedaan als Ambulant Begeleider binnen stichting TanMar. Mijn ervaring heb ik opgedaan als groepswerker binnen de justitie, als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en als senior jeugdzorgwerker binnen de jeugdhulpverlening.  Het geeft mij veel energie om een bewoner zelf onderdeel te maken van de oplossing en waar mogelijk te leren om voor zichzelf te zorgen.

MEER INFORMATIE / AANMELDEN? BEL 06 407 67 427 OF KLIK OP DE BUTTON HIERNAAST